TERMÉK
KATEGÓRIÁK
NÉPSZERŰ TERMÉKEINK

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

 

Melyben tájékoztatjuk a SZACSA-TRADE KFT. által üzemeltetett

szacsa.hu, valamint olajplaza.hu Honlapok (továbbiakban Honlap)

adatkezelési tevékenységének szabályairól.

A SZACSA-TRADE Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő) tiszteletben tartja az Ön személyes adatai védelméhez fűződő alapvető jogát, ezért az alábbiakban részletezzük az Ön által megadott, illetőleg az Önnel kapcsolatba hozható személyes adatai kezelésének jogalapját, célját, tárolási idejét, módját, az adatok védelme érdekében megtett intézkedéseinket, továbbá az adatok felhasználása felett történő rendelkezési lehetőségeit.

ADATAINK

ADATFELDOLGOZÓ ADATAI

 

 

Cégnév : SZACSA-TRADE KFT.

Webtárhely üzemeltetője: BERE-NET Kft.

Székhely: 4481 Nyíregyháza, Szabó Lőrinc u. 44/B

Székhely: 4611 Jéke, Táncsics u. 8.

Cégjegyzékszám: 15-09-062304

Cégjegyzékszám: 15-09-078137

Adószám: 11247520-2-15

Adószáma: 23486382-2-09

Képviselő: Szakál Zsolt

Képviselő: Berencsi Máté

Telefonszám: +36 42-504-638

 

E-mail cím: info@olajplaza.hu

 

Honlap: www.szacsa.hu; www.olajplaza.hu

 

 

A BERE-NET Kft., mint Adatfeldolgozó végzi a Honlappal kapcsolatban felmerülő mindennemű szerkesztési, üzemben tartási és tárhelyszolgáltatási feladatot. Az Öntől kapott személyes hozzájárulás alapján kezelt adatainak adatfeldolgozó általi kezeléséhez az adatfeldolgozóval megfelelő biztonsági garanciát nyújtó adatfeldolgozási szerződést kötöttünk. Az adatfeldolgozó oly módon végzi a webhely működtetésének biztosítását, hogy a honlapon működő szolgáltatásaink nyújtása körében történő adatkezelést ne érintse. Az Ön adatain az adatfeldolgozó semmilyen változtatást nem hajt végre. 

Az adatok feldolgozása kizárólag a webhely üzemeltetéséhez szükséges technikai műveleteket jelenti. Adatfeldolgozás más célra nem történik. Az adatfeldolgozó az Adatkezelő üzleti tevékenységében nem érdekelt.

A Honlapon keresztül személyes adat megadására, kezelésére nem kerül sor.

EGYÉB MÓDON KEZELT ADATOK (Cookie-k) = SÜTIK

Jóllehet személyes adatot nem kérünk Öntől, de a Honlapon keresztül – általában valamennyi webhelyhez hasonlóan – a mi honlapunk is Cookie-k (Sütik), kisméretű fájlok, elhelyezésével biztosít bizonyos funkciókat és szolgáltatásokat a webhely megfelelő működése, valamint a felhasználói élmény növelése érdekében. A sütik alkalmazásának célja a Honlap egyes funkcióinak biztosítása, illetve a honlap használatának többféle szempontból történő elemzése, működésének biztosítása. A Honlap böngészési adatai sütik formájában elhelyezésre kerülnek az Ön internetképes eszközén (számítógép, tablet, laptop, telefon).

A Google Analytics rendszer, mint harmadik fél által elhelyezett adatok vonatkozásában sem történik személyes adatkezelés. Az adatok elemzése során a látogató személye ismeretlen marad. A sütik tárolási ideje ez esetben az oldal böngészéséig tart. Erről bővebben itt olvashat: https://www.google.com/policies/technologies/types/.

 

HA NEM TÁMOGATJA A SÜTIK MŰKÖDÉSÉT

Oldalunk böngészésének kezdetén tájékoztatást adunk a sütik működéséről és hozzájárulását kérjük azok működtetéséhez. Léteznek olyan funkcionális, munkamenet sütik, amelyek az Ön hozzájárulása nélkül is szükségszerűen működnek, mert ezek nélkül a honlap egyes funkciói, tartalma sem lenne elérhető.

A felhasználói élmény fokozása (böngészési előzmények tárolása stb) érdekében alkalmazott sütik elfogadásához kérjük jóváhagyását, ami tehát választási lehetőség, az nem kötelező, de ennek hiányában a honlap böngészése során lehet, hogy egyes tartalmakhoz, szolgáltatásokhoz, reklámokhoz nem fog tudni hozzáférni.

A sütikre vonatkozó beállításait bármikor módosíthatja a böngészőjén keresztül. Letilthatja a sütik használatát úgy, hogy böngészőjében aktiválja azt a beállítást, amely lehetővé teszi, hogy visszautasítsa az összes, vagy bizonyos sütik elhelyezését. Ezek a beállítások rendszerint a böngészője „beállítások” vagy „preferenciák” menüjében érhetők el. A következő hivatkozások használatával tájékozódhat erről bővebben:

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hu

Firefox: https://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-informacio-amelyet-weboldalak-tarolnak-szami?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies

Internet Explorer: látogassa meg a https://support.microsoft.com oldalt, és a keresőbe írja be a „sütik” szót.

Safari: látogassa meg a https://support.apple.com/hu-hu oldalt, és a keresőbe írja be a „cookies” szót.

Opera: http://help.opera.com/Windows/10.50/hu/cookies.html

 

AZ ÖN SZEMÉLYES ADATVÉDELEMMEL KAPCSOLATOS JOGAI

Az Európai Unió Általános adatvédelmi rendeletének előírásaival összhangban Ön jogosult arra, hogy az adatkezelés megkezdése előtt ingyenesen tájékoztatást kapjon az adatkezeléssel összefüggő tényekről, melyet az Adatkezelési tájékoztató megismerhetőségével biztosítunk.

Jogosult továbbá az Önről kezelt adatokról tájékoztatást kérni, továbbá kérheti az Önre vonatkozó személyes adatok helyesbítését, törlését, vagy kezelésének korlátozását, valamint az adathordozhatóságot. Tiltakozhat továbbá az adatai kezelése ellen, és joga van panasz esetén felügyeleti hatósághoz fordulni.

 

ADATBIZTONSÁG

Munkavállalóink munkavégzésük során gondoskodnak a rájuk vonatkozó adat- és titokvédelmi kötelezettségek betartásáról.

Munkatársaink kizárólag webhely látogatottsági adatokat elemeznek a tárolt cookie-k alapján.

 

PANASZKEZELÉS

Amennyiben a személyes adatait érintően észrevétele, javaslata van, vagy probléma merül fel, a Honlapon feltüntetett kapcsolati címeken fordulhat hozzánk. A személyes adatokat érintő nyilatkozatot kérjük az info@olajplaza.hu e-mail címre megküldeni. Levelére 30 napon belül válaszolunk.

Joga van panasz esetén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH), mint felügyeleti hatósághoz, illetőleg bírósághoz fordulni.

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.

Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Telefon: +36 1 391 1400

Fax: +36 1 391 1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Webhely:http://www.naih.hu/

 

A honlapon elhelyezett, más honlapokra átvezető linkek adatkezelési tevékenységéért a SZACSA-TRADE KFT. nem vállal semmilyen felelősséget.

A mindenkor hatályos adatkezelési tájékoztatónk a honlapon mindenki számára elérhető.

Cégünk fenntartja magának a jogot az adatkezelési tájékoztató tartalmának egyoldalú módosítására.

Jelen adatkezelési tájékoztató 2018. május 25. napjától alkalmazandó.

 

                                                                       ________________________________

                                                                                      vezető tisztségviselő

 

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ LETÖLTÉSE

© 2014-2018 www.olajplaza.hu | Powered By