TERMÉK
KATEGÓRIÁK
NÉPSZERŰ TERMÉKEINK

Autódiagnosztika - Texa Axone 4 Mini

Egy kiemelkedő család legújabb tagja.
 
Amikor a TEXA 2011-ben bemutatta az AXONE 4-et, annak diagnosztikai képességei elhalványították a többi műszerben rejlő lehetőségeket.


Az AXONE 4 Mini ennek a sikernek a nyomában született meg, és számos fontos funkcióval rendelkezik, melyek megkönnyítik azok választását, akik csúcsminőségű, nagy teljesítményű, mégis kompakt műszert szeretnének a magukénak tudni.
 
Katonás védelem
Az AXONE 4 Mini nem csak vonzó, hanem lenyűgözően masszív is. Teljes mértékben megfelel a MIL STD 810 szabványnak, így kedvezőtlen körülmények között is kiválóan használható.
 
Teljes szabadság
A Texa műszerek vezeték nélküli kommunikációs lehetőségei lehengerlően praktikussá teszik azok használatát. Az AXONE 4 Mini Bluetooth-on kapcsolaton keresztül képes kommunikálni az össze Texa járműdiagnosztikai interfészével, az emisszió mérő műszerekkel, egyéb mérő eszközökkel, és teljes szabadságot biztosít a felhasználó számára a munkája során.


A legújabb generációs Wi-Fi rendszer segítségével a TexPack előfizetéssel rendelkező felhasználó azonnal elérheti a legújabb frissítésekt.
 
Páratlan jellemzők
Az AXONE 4 Mini egy szabványos PC-hez képest számtalan előnnyel rendelkezik, mivel kifejezetten jármű javításhoz lett kifejlesztve. Ez egy masszív, vízálló, könnyen kezelhető, praktikus műszer, mely immúnis a vírusokra, és mentes a különféle kompatibilitási problémáktól.
 
Behozhatatlan sebesség!
A gyors diagnosztika elengedhetetlen a modern szervizekben, ebben a tekintetben pedig az AXONE 4 Mini egy igazi rakéta! Erőteljes új hardverének és optimalizált komponenseinek köszönhetően jelentős fejlődést képvisel a már korábban is fejlett Texa műszerekhez képest is.
 
A világ legfejlettebb diagnosztikai interfésze
 
Kivételes egyszerűség: a menü ikonjai mutatják az elérhető funkciókat és alkalmazásokat, melyeket egyetlen érintéssel választhat ki.
 
Integrált műszaki információ: a kapcsolási rajzok és a műszaki adatok teljeskörűen integrálódnak diagnosztikai funkciókba.
 
TGS3s: a Texa Global Scan 3 egy innovatív funkció, mely automatikusan és pillanatok alatt végig vizsgálja a jármű összes vezérlőegységét és egy lapon összegyűjti az összes hibakódot.
 
Verhetetlen diagnosztika: a legnagyobb lefedettség az univerzális diagnosztikai eszközök között több mint 350.000 kiválasztási lehetőséggel.

© 2014-2023 www.olajplaza.hu | Powered By